Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Förbrukningsmaterial / Kök & Servering / Ljus och tillbehör / Värmeljus / Värmeljus STAR T Flamme LED m/laddare

Värmeljus STAR T Flamme LED m/laddare

Artikelnummer:

75000437

578

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 421 g

Skapa en mysig atmosfär med uppladdningsbara vita värmeljus. Flamme Charge är ett set med 12st vita värmeljus 4x5cm som är uppladdningsbara, den tillhörande laddningsplattan har även en medföljande 80cm lång kabel med USB A-USB C kopplingar som enkelt går att kopplas in i en 5V adapter, adaptern ingår inte, Indikationslampan i varje ljus lyser röd under laddning och grön när ljuset är färdigladdad. Även om litium batterierna har överladdningsskydd så låt EJ ljusen ladda längre än 5 timmar max! När de är nya räcker det med en laddning på max 2 timmar. Lätthanterligt och enkelt att placera var som helst, enskilt eller i ljuslyktor. - Färg: vit - Mått: 4x5cm - Uppladdningsbara - Brinntid ca. 30h - 12 batterier 401525Li-PolyRechargeable ingår - För inomhusbruk

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart