Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Kräppapper / Kräppapper metallic mix, 1rl x 6 färger

Kräppapper metallic mix, 1rl x 6 färger

Artikelnummer:

75000203

184

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 180 g

Kräppapper metallic är ett mångsidigt och glittrande tillägg till din samling av pappershobbymaterial. Med dess skimrande yta och flexibla natur kan du förvandla vanligt kräppapper till fantastiska konstverk. Denna typ av kräppapper är perfekt för alla som älskar att skapa med papper. Med lite kreativitet och fantasi kan du skapa allt från vackra blommor och glittrande girlanger till eleganta bordsdekorationer och festliga smällkarameller. Endast din fantasi sätter gränserna när det gäller vad du kan skapa med detta fantastiska material. Kräppapper metallic är lätt att forma och manipulera, vilket gör det till ett idealiskt val för både barn och vuxna som älskar att pyssla. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom pappershantverk, kommer du att uppskatta den lekfulla och kreativa potentialen som detta material erbjuder. - Förpackning innehåller 1 rulle x 6 färger - Färg: guld, silver, röd, grön, rosa, blå - Mått: 250 x 50cm

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart