Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Bild och Form / Specialpapper / Crinkle craft mörkblåa pappersstrimlor 1

Crinkle craft mörkblåa pappersstrimlor 1

Artikelnummer:

75000192

197

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Coloured crinkle craft - Färgglatt strimlat papper för hobby eller fyllnadsmaterial. Ett miljövänligt och dekorativt strimlat papper som är tillverkat av återvunnet Svanen-märkt papper. Det färgglada strimlade papperet är inte bara visuellt tilltalande utan också ett miljövänligt val, vilket gör det perfekt för både konstnärliga projekt och förpackningsbehov. Den består av smala sicksackformade remsor av papper som kan användas för att skapa olika effekter såsom hår, solstrålar mm, på teckningar eller konstverk. Som fyllnadsmaterial är det idealiskt för att ge en attraktiv presentation av dina produkter eller gåvor samtidigt som det ger ett skyddande lager under transport. De strimlade remsorna av papper hjälper till att hålla innehållet på plats och minimera risken för skador. Med det färgglada strimlade hantverkspapperet kan du skapa unika och minnesvärda teckningar, konstverk, eller en förpackningsupplevelse för dina kunder eller mottagare, samtidigt som du visar ditt engagemang för miljön. Coloured crinkle craft är också är också återvinningsbar efter användning och finns I 10 olika färger. - Återvinningsbar efter användning - Färg: ljusblå - Finns i 10 olika färger -

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart