Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Läroämnen och Digitalisering / Biologi / Transparent länka samman människor 36/f

Transparent länka samman människor 36/f

Artikelnummer:

75000292

230

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 318 g

Tillverkade av mjuk silikon består dessa realistiska länkande människor av 6 familjer med 6 familjemedlemmar - var och en tillverkad av en annan transparent färg (vilket gör varje karaktär helt annorlunda än de andra) som kan länkas ihop genom sina händer. Karaktärerna inkluderar morfar och mormor, mamma och pappa samt flicka och pojke. Formade med realistiska drag och i proportion kan de användas över läroplanen. Länkande Människor är en utmärkt resurs för berättande, språkutveckling, matematisk sortering, mönsterskapande och för deras attribut (större/mindre, längre/kortare, äldre/yngre). Inom vetenskapen kan de användas för att hjälpa barn att förstå livscykler samt på en ljuslåda för att se färgblandning eller effekten när de speglas i en spegel. De är bra för att hjälpa barn att utveckla finmotorik och i lek med små världar. Eftersom de är gjorda av silikon är de starka och lätt rengöras efter användning i tvålvatten eller till och med i diskmaskinen utan skada. Setet levereras med en informationsblad med idéer på 8 språk för användning över läroplanen. Stödjer följande lärandeområden: Personlig utveckling - PSHE Fysisk utveckling - motoriska färdigheter Matematik - räkning & sortering Förståelse av världen - färg Uttrycksfulla konst & design - fantasifull lek - Största karaktär: 100mm - Material: Silikon

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart