Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Läroämnen och Digitalisering / Ljus och From / Sensoriska lekmatta till ljusbord rymden

Sensoriska lekmatta till ljusbord rymden

Artikelnummer:

75000281

304

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 183 g

En vacker och färgglad rymdlekmatta, tydligt tryckt med detaljerade bilder av ett fantasifullt galaktiskt landskap med natthimmel, stjärnor och planeter. Den är perfekt som bas för fantasifulla leklandskap med våra Träfigurer för Rymdäventyr eller Träskivor för Solsystem. Lekmattan passar perfekt inuti bordet i samma serie eller på vilken plan yta som helst. Tillverkad av slitstark polyester, är mattan hållbar och lätt att torka ren – den idealiska accessoaren för småvärldslek, berättande och sensorisk utforskning. Tack vare dess halvgenomskinliga egenskaper fungerar lekmatten särskilt bra på en ljuspanel eller ett stämningsbord då ljuset kommer att lysa igenom och illuminera stjärnorna och planeterna. Den valda ljuskällan kommer att påverka mattans utseende på olika sätt: antingen genom att förändra vissa färger i landskapet, intensifiera färgerna eller till och med få några av färgerna att fluorescera – ett fascinerande sätt att utforska färger medan man leker. Stödjer följande lärandeområden: Uttryckande konst och design - fantasifull lek Kommunikation och språk - beskrivande språk Personlig utveckling - samarbetslek Förståelse av världen - utforskning - Mått: 625 mm i diameter - Endast avtorkning - Material: Polyester

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart