Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Lekfigurer - Djur / Sagorullar - I skogen av sten 6/fp

Sagorullar - I skogen av sten 6/fp

Artikelnummer:

75000097

195

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Ta reda på vem som gömmer sig djupt inne i skogen! Dessa fina rullar kommer att öka förståelsen för vår naturliga värld och kommer att inspirera barn att ställa frågor och berätta historier. Tryck och rulla helt enkelt till lekdeg eller lera och stämpla med varelserna för att skapa underbara skogsscener. Räkna kaninerna i hålan eller göm ekorren i trädstammen, samtidigt som du utvecklar finmotorik. Barn kan experimentera med olika mängder tryck och rulla på olika sätt. Setet innehåller följande skogsdjur och deras livsmiljöer: fågel och träd, fladdermus och ved, mal och ormbunke, ekorre och trädstam, snigel och löv, kanin och håla. - Setet innehåller sex rullar - Mått: 72 x 34mm - Rekommenderad ålder: +2 - Tillverkad av en hållbar stenblandning

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart