Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Skola & Förskola / Lekmaterial / Lekfigurer - Djur / Träfigurer ormar och groddjur 15/fp

Träfigurer ormar och groddjur 15/fp

Artikelnummer:

75000296

254

kr

/ fp

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

1

Produktvikt: 687 g

Tjocka och lätta bildblock i björkplywood, färgtryckta på båda sidor med verkliga bilder på femton reptiler och amfibier. Perfekta för barn att engagera sig i fantasifull lek, utveckla sina beskrivande språkfärdigheter och lära sig om djur från hela världen. De robusta träblocken är mjuka att röra vid och lätta för små barn att hantera, stå upprätt och stapla. De realistiska bilderna kommer att möjliggöra för yngre barn att lära sig namnen och egenskaperna hos de olika djuren från hela världen, och kommer att uppmuntra äldre barn att förstå mer om dessa fascinerande varelser, visualisera dem för berättande eller kreativt skrivande och diskutera miljöfrågor. Inkluderar färgidentifieringsguide på 8 språk. Stödjer följande inlärningsområden: Personlig utveckling - samarbetslek Fysisk utveckling - motorik Kommunikation & Språk - beskrivande språk Uttrycksfull konst & Design - fantasifull lek Kommunikation & Språk - resonemang Förståelse av världen - världen - Mått: 96mm x 62mm x 14mm - Material: Björkplywood

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart