Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

 Kundservice       Frakt 85kr - Fri frakt över 2000kr (exkl. moms)      Snabba leveranser: 1-2 dagar

HEM / Vård & Omsorg / Kemteknik / Desinfektion / Desinfektionsmedel PeraSafe R

Desinfektionsmedel PeraSafe R

Artikelnummer:

75000228

83

kr

/ st

(exkl. moms)

Minsta antal vid beställning:

10

PeraSafe är ett desinfektionsmedel lämpligt att använda istället för t.ex. 2 % glutaraldehyd, fenoler, formaldehyd eller andra mindr e användarvänliga medel. PeraSafe är inte korrosivt och kan därmed rekommenderas för alla former av instrumentdesinfektion. PeraSafe är granskat ur såväl miljö-, hälso- samt effektsynpunkt av oberoende svensk expertis med positivt resultat. PeraSafe används när vä rmedesinfektion av olika skäl inte är möjligt, till exempel desinfektion av endoskop. Observera att vi rekommenderar vår doseringsfl aska vid tillblandning. Läs instruktion i burken innan användning. Fördelar Snabb (full effekt inom 10 min på allt utom svamp) Ringa miljöpåverkan Säker för användaren Skonsam mot material Effektiv (dokumenterad effekt mot såväl bakterier, sporer, virus, svamp och mykobakterier) Neutralt pH samt luktar svagt av ättika. Nackdelar Pulver som ligger i doseringspåsar (måste blandas ut i ljummet va tten, ca 35?C) Endast hållbar i 24 timmar efter beredning till brukslösning med undantag för svamp där hållbarheten endast är 8 timm ar. För svamp krävs 60 min kontakttid. Levereras i en burk med 10st dospåsar á 16,2g pulver, som var och en ger 1 liter brukslösning . En doseringspåse blandas med en liter ljummet vatten, 30-35 °C, under ca 3-5 minuter. Använd helst vår doserings?aska med etikett. Pulvret är mycket ?yktigt, tänk därför på att hålla det borta från näsa/ögon. Brukslösningen är hållbar i 1 dygn.

Liknande produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Skola & Hobby

Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial till skola och hobby. Beställ material till kontor, städ, hobby, skola och förskola. Vi erbjuder snabba leveranser inom 1-2 dagar på våra lagervaror och bjuder på frakten när du handlar för över 2000 kr exkl moms.

Kontakt

 info@skolaochhobby.se

 Aldora AB, Drottninggatan 16, 59135 Motala

Org.nr: 559044-4583

Betala tryggt med:

Copyright © 2024 Aldora AB - Skola & Hobby  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart